25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞ BAYRAMI

Bu yıl itibariyle Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılını kutluyoruz. Vatan topraklarının zaferle şenlendirildiği bu onurlu günde bölgemizde yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı tıpkı atalarımızın o günlerde gösterdiği birlik ve beraberlik örneğini sergilemek tek hedefimizdir. Elde ettiğimiz zaferin hakkını vererek geldiğimiz bu zamana kadar, şehrimizin adını hep ileri safhalara taşımayı borç bildik. Bu nedenledir ki; kahramanlık destanlarında olduğu gibi kalkınmaya bağlı ekonomik gelişimimizde de bir yıldız gibi parladık. Zamanla sosyo – kültürel ve ekonomik yönden olumlu atılımlar gerçekleştirdik. Böylece atalarımızın kanlarıyla savaşarak bizlere armağan ettikleri bu topraklara olan sahipliğimizi gelecek nesillere de aktararak sürdürmekteyiz.

Gaziantep’in kurtuluşunun 95. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet duygusuyla anıyor; üretkenliği ve çalışkanlığıyla daima ileriyi hedefleyen, geçmişi ile onurlanan ve şehrimizi parlayan bir yıldız konumuna getiren tüm Gaziantep halkının 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’nı kutluyorum.

Gaziantep SMMM Odası Başkanı