KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız bayramlar; dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsendiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakıldığı, gönüllerin birbirine yakınlaştığı özel günlerdir.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve sosyal yardımlaşma ile dayanışma duygularının en güzel göstergesi olan, bir mübarek Kurban Bayramını daha karşılamanın mutluluğu içerisinde bulunmaktayız.

Bizler için sayısız hikmet ve derin anlamı olan kurban ibadetini yerine getirmekle mükellef, gerekli şartları taşıyan kişiler hem ibadetlerini gerçekleştirmiş olmakta hem de sosyal yardımlaşma ile ihtiyacı olan kişilere destek vermektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin, meslek mensuplarımızın ve Gaziantep’teki tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını mübarek eder, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ederim.

Gaziantep SMMM Odası Başkanı