KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Saygıdeğer Meslek Mensupları ve Değerli Hemşerilerim,

Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız bayramlar; dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsendiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakıldığı, gönüllerin birbirine yakınlaştığı özel günlerdir.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve sosyal yardımlaşma ile dayanışma duygularının en güzel göstergesi olan Kurban Bayramını karşılamanın mutluluğu içerisinde bulunmaktayız.

Türkiye’de yaşanan terör olaylarından dolayı bayramlarını buruk geçirecek olan şehit ailelerimizin Kurban Bayramı’nı kutlar, gösterdikleri fedakârlıkları var olduğumuz sürece unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle siz saygıdeğer meslek mensuplarımızın ve değerli hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlar, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ederim.

Gaziantep SMMM Odası Başkanı